•   Gratis bestandscontrole
  •   Eenvoudig persoonlijk contact
  •   Ontzorgt tot in de puntjes
  •   Uitgebreide showroom

 

Reclame

 

Voor een goede uitstraling is het belangrijk dat de uitingen van een bedrijf allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Met drukwerk maak je reclame voor jouw bedrijf. Flyers drukken, brochures bestellen of presentatiemappen drukken? Gaston Print is de plek waar jij makkelijk en voor de scherpste prijs jouw drukwerk koopt.

 

Neem contact op met Gaston

Gaston

Persoonlijk advies nodig? Contact Gaston!

  033 - 303 49 84
  info@gastonprint.nl

  Patroonstraat 1
     3861 RN  Nijkerk

      

 

Brochure bestellen/flyer bestellen

Zie een brochure als een klein boekje dat de lezer moet informeren over een onderwerp. Voordat mensen gaan lezen, moeten ze de brochure natuurlijk wel pakken. Zij doen dit alleen als de brochure een aantrekkelijke uitstraling heeft. Daarom personaliseren wij jouw brochure. Van het ontwerp, de huisstijl tot aan de uitvoering. DTP kosten? Die neem ik persoonlijk met je door.

Flyer bedrukken? Een flyer moet overtuigend zijn. Om een onuitwisbare indruk te maken, heb je in tegenstelling tot een brochure slecht één vel tot je beschikking. De flyer is geschikt voor iedere boodschap en doelgroep. Maatwerk is geen enkel probleem. Bestellen doe je makkelijk in verschillende papiersoorten en grams-gewichten.

Behoefte aan advies over bijvoorbeeld het formaat van jouw toekomstige flyer of brochure? Neem dan direct contact op met Gaston!

 

Presentatiemappen drukken

Met een presentatiemap presenteer je documenten op een uiterst chique wijze. Helemaal naar jouw wens. Van lettertype tot aan de huisstijlkleuren. Bij een mooie presentatiemap hoort natuurlijk ook een nette offerte. Heb je een mooi opgemaakte offerte en een mooi contract? Dan heb je een streepje voor op mensen die daar geen aandacht aan besteden. Wij maken de offerte op in jouw huisstijl.

Relatiegeschenken kopen

Laat je relatiegeschenk eenvoudig bedrukken met een eigen tekst of logo. Relatiegeschenken zijn zo ideaal als reclameproduct. Elke ondernemer weet; relaties moet je blijven onderhouden. Een goodie, giveaway, bedankje of gewoonweg cadeautje. Hoe je het ook wilt noemen, een mooi relatiegeschenk kan daarbij helpen. Iets weggeven is niet alleen attent, het is ook een mooie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten onder potentiële klanten.

 

Huisstijl ontwerpen

De huisstijl is de wijze waarop jij je als bedrijf zijnde presenteert aan de buitenwereld. Een logo, visitekaartjes, briefpapier en lettertype behoren tot de huisstijl. Van briefpapier tot aan een logo. Een huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij een doelgroep. Het roept een gevoel op. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten treden, plukken daar op lange termijn de vruchten van.

 

Neem contact op met Gaston

 

Verpakkingen kopen

Wij maken verpakkingen op maat. Je huisstijl is op deze manier zichtbaar.
Denk aan de volgende mogelijkheden:

  •  Dozen op maat

  •  Papieren tassen

  •  Waterflesjes .............................................

  •  Tasjes verpakking

  •  Verpakkingstape

Klanten over Gaston:

 


Bedrijfskleding

Jouw logo en huisstijl terugzien op bedrijfskleding? Een bedrukte jas, broek, t-shirt of sportkleding komt in veel situaties van pas. Zo maak je een frisse, professionele indruk bij een personeelsuitje, sportevent of beurs. Kwaliteit vind ik belangrijk. Zeker als het gaat om werkkleding. In de horeca, maar zeker ook op de bouw moet de kleding tegen een stootje kunnen.
Bij Gaston Print kies jezelf de kleur en pasvorm en ontwerp je het kleding stuk helemaal naar eigen wens.

 

Etiketten

Met gepersonaliseerde etiketten op rol geef je jouw merk een eigen gezicht. Je hebt de keuze uit etiketten op rol op zelfklevend mat papier, glans papier, witte folie of transparante folie. Ideaal voor bijvoorbeeld verpakkingen en flessen.

 

Neem contact op met Gaston